De Haven van Volendam

WSV Volendam huurt van de Gemeente Edam / Volendam 70 ligplaatsen in de gemeentelijke haven van Volendam. De ligplaatsen zijn voor leden van de WSV. Als lid zonder ligplaats heb je de mogelijkheid tijdelijk een ligplaats toegewezen te krijgen. Dit gebeurd door de havencommissie. Het betreft dan een zgn zwerver. Zwervers zijn liggeld verschuldigd aan de WSV.

winter 2012 small.jpg

Leden met een vaste ligplaats wordt dringend verzocht om de  vrij / bezet bordjes te gebruiken. De havenmeesters stellen het op prijs als u vertrekt dit even te melden. Blijft u voor een langere periode weg en wilt terugkeren adviseren wij u minimaal 24 uur te voeren de havenmeester te informeren.
Hij kan dan met u terugkomst rekening houden en de box vrij houden.

Sinds april 2007 is even ten zuiden van de gemeentehaven Marina Volendam geopend. Voor tarievenen en meer informatie kunt u terrecht op de site van Marina Volendam, Marina Volendam.nl.

botters.jpg