Openingstocht 2012

Ook dit jaar opent WSV Volendam het vaarseizoen met een openingstocht die volgens de agenda naar Andijk moest gaan.

Doch na vele verzoeken van de openingstocht liefhebbers (harde kern genaamd) zijn de commisie leden door de knieen gegaan om nogmaals de buyshaven van Enkhuizen aan te doen, de BBQ van vorig jaar was zeer goed bevallen en stond op het netvlies geschreven, DIT WILLEN WIJ WEER!

Openingstocht.JPG

Uit eindelijk is de knoop door gehakt en het besluit genomen om dit weer te ondernemen, de haven werd besproken en Piet Paulusma heeft een dikke fooi gehad voor een beetje BBQ weer, dit zou helemaal goed komen, nou dat weer is uiteindelijk niet geworden wat Piet had beloofd i.p.v. 20 graden werd er nachtvorst voorspeld! daar hebben de commisie leden wat slechte nachten van gehad, gelukkig hebben de wijze mannen op het laatst nog een etablissement geboekt om de 30 verkleumde watersporters te voorzien van een heerlijke maaltijd die voorafgaand van een welkomst borrel van de vereniging goed benut werd.

Wij kijken dan ook terug op een prachtig weekeinde waar alle deelnemers het als zeer gezellig ontspannen en leuk hebben ervaren, als wij naar de weergoden hadden geluisterd waren wij waarschijnlijk niet vertrokken of voor een alternatief hebben gekozen.

Tevens was de opkomst spectaculair te noemen 12 schepen bijna 30 deelnemers meer dan voorgaande jaren wat natuurlijk voor de organisatie een beloning is en een stimulans om hier mee door te gaan.

Ook de deelnemers zijn natuurlijk mede verantwoordelijk voor het leuke weekeinde en die worden bedankt voor hun bijdrage hierin, verder wensen wij iedereen een prachtig vaarseizoen toe en hopelijk tot het volgende evenement.

Hoogachtend,

De evenementen Commisie.