Openingstocht 2013

Het watersportseizoen is inmiddels weer begonnen. 

De openingstocht welke zaterdag 4 mei ’13 voor Lelystad gepland stond was gewijzigd naar de verenigingshaven te Hoorn. Een gigantische opkomst dit keer onder de motorboten.  Het zij hebben de smaak te pakken.  

openingstocht 201302.jpg

Helaas waren nog niet alle schepen te water, maar deze leden wisten de weg te vinden met de auto. Totaal waren er 18 schepen en meer dan 40 leden.  Na eerst een gezellig onderonsje aan de stijger konden we rond 19.00 uur aanschuiven in het clubgebouw.

openingstocht 201301.jpg
Het vooraf bestelde menu was goed verzorgd en de stemming zat er goed in. Om 20.00 uur werd er 2 minuten stilte in acht genomen i.v.m. de dodenherdenking. Dan besef je wel weer even in welke bevoorrechte positie wij ons hier bevinden. Hierna lekker gegeten en met een voldaangevoel te kooi. De volgende dag was het weer schitterend weer en had iedereen een waar vakantie gevoel. 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie