Nautische Avond 2018

Vrijdag 16 februari was het weer tijd voor een Nautische Avond.

Na de nodige voorbereidingen in de weken vooraf, was de aanvang van de avond om half acht.

Zo’n 35 leden, partners enz. mochten we verwelkomen in de Molenzaal van Bowling De Zedde.

Mooi zaaltje en groot genoeg voor dit gezelschap.

bingo201802.jpgMet enkele consumpties en een bakkie koffie vooraf zat de stemming er al snel in.

Het werd dan ook al gauw gezellig. Helaas was er geen sprekerd, maar ik geloof niet dat er iemand geweest is die dat gemist heeft.

Toen om kwart over negen echt iedereen aanwezig was werd begonnen met de bingo.

Jaap had voor de verkoop van de loten gezorgd dus we konden beginnen.

Er waren drie spannende rondes met leuke prijzen.

Wat zeker niet onvermeld mag blijven is de schenking van drie kratjes bier van het eigen merk Ruige Muts door VD 119. Ook voor aankoop van dit bier kun je hier terecht. Als kadootje of als je het gewoon lekker vindt.

Paul Moorman schonk drie blikken versierd met een mooie foto van de haven in wintertooi. Ook in deze blikken bier van het merk Robuust.

bingo201801.jpg

Dan als laatste Snoekie die twee prachtige ingelijste foto’s van zelschepen in volle glorie schonk.

Al met al genoeg om fanatiek de getrokken getallen door te strepen.

Rond half twaalf was het bingogeweld klaar en waren de prijzen verdeeld.

Toen nog een tombola met drie prijzen, ook niet verkeerd, en daarna nog even napraten, werd het toch na middernacht dat de laatsten op huis aan gingen.

Wij danken de Bowling voor de prima bediening, TOP!

We mogen wel stellen dat dit weer een geslaagde avond was, vooraf aan het vaarseizoen.

Nog even winteren en dan is het weer zover!

Namens de Evenementen Commissie, dank voor jullie aanwezigheid!

Nico Overmars, Erik Wilderink en Jaap Kwakman

Er zijn geen reacties.